10.11.2016. 10:55
0
Hanka Paldum otvoreno: Žao mi je mog djeteta i onih koji od takve djece dožive neugodnosti
Hanka Paldum u Zagreb je stigla kako bi nastupila u Lisinskom na tradicionalnom koncertu posvećenom sevdahu.

U intervjuu za Magazin IN govorila je o ličnim stvari koje je okupiraju, pa tako i o problemima sa sinom Mirzadom, koji je osuđen za uzrokovanje saobraćajne nesreće u kojoj su povrijeđene tri osobe. U tom trenutku bio je pod utjecajem narkotika, zbog čega ga je Hanka već i izbacila iz svog doma.

''Moje je dijete poseglo za stvarima koje stiču lažna obećanja da će postati neko i nešto na brzinu. Svaki roditelj želi da mu dijete bude fantastično, savršeno, odgojeno. Ja sam djecu odgojila, svi mogu reći da su krasno odgojena, ovo gledam u kameru i kažem istinu, ali dešavalo se da je moj sin ponešen ovim stvarima koje sam spomenula. Dok se u društvu neke stvari ne promjene ta će djeca stradati, meni je žao mog djeteta i svakoga koje krene lošim putem i onih koji od takve djece dožive neugodnosti'', kazala je Hanka.

(Dnevnik hr/Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.