15.11.2016. 14:06
0
Svekrvi ubijene pjevačice uslovno tri mjeseca zatvora
Svekrva ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović - Zorica Marjanović osuđena je danas na uslovnu kaznu od tri mjeseca zatvora zbog bavljenja nadrilekarstvom na osnovu nagodbe koji je prethodno sklopila sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.

Portparol tužilaštva Leposava Vujanović rekla je Tanjugu da je Marjanovićeva tokom saslušanja prizanala krivicu i sa tužilaštvom sklopila sporazum o priznanju krivičnog djela za uslovnu osudu od tri godine zatvora s rokom provere od godinu dana. 

Taj sporazum je već prihvatio Prvi osnovi sud u Beogradu, dodala je Vujanović. Inače za krivično djelo liječenja bez odgovarajuće stručne spreme - nadrilekarstvo, zaprećena je novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine.

 Ova djelatnost Zorice Marjanović izašla je u javnost nakon ubistva pjevačice 2. aprila ove godine u Borči. Njeno ubistvo još nije rasvjetljeno.

(Nezavisne/Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.