15.11.2016. 16:54
1
Zbog prijetnji smrću Isidora Bjelica preselila u HN: Ostavljena je brutalno strašna poruka
Književnica Isidora Bjelica je, prema pisanju magazina Hello, napustila Srbiju zbog prijetnji smrću njoj i jednom od njene dvoje djece. Kako navodi ovaj magazin, Isidora je utočište pronašla na primorju i to u Herceg Novom!
 
Navodno je ženske osoba zvala Isidoru i prijetila joj, pa se popularnoj srpskoj kniževnici vratio kancer od kojeg se već neko vrijeme liječi. 

"Oni koji me vole primijetili su da dva i po mjeseca nisam dana nikakvu izjavu za medije. Sredinom avgusta na našoj kućnoj sekretarici ostavljena je takva brutalno strašna poruka koja nije samo prijetnja smrću samo meni nego i mom djetetu i policija je odmah obaviještena. Preuzeli su snimak. Moji prijatelji i kućna pomoćnisa su prepoznali o kome se radi zato što je u pitanju veoma prepoznatljiv glas, međutim do danas policija nije ništa uradila i ja sam nakon toga doživjela jako veliki stres i moje dijete. Ne samo da ništa nije urađeno, nego je moje dijete privođeno na informativni razgovor zbog prijave komšinice. Nakon toga moje zdravstveno stanje je bilo jezivo i ja sam bila prinuđena da se izolujem. Ugasila sam telefon", kazala je Isidora za TV Prva, javljajući se putem Skype iz Herceg Novog.

Ona će, kako je rekla, u Crnoj Gori ostati do daljnjeg jer se ne osjeća bezbjedno u Beogradu.

"Nažalost, psihopate su među javnim ličnostima. Osoba koja može da izgovori takve brutalnosti je po tome i poznata. Ne znam šta policija može da stražuje. Nije bio poziv sa njenog telefona, ali da pustimo to u etar, svi bi znali o kome se radi. Psihopate nemaju osjećaja, mogu da vrijeđaju. Vrijeđana sam da imam rak, da mi je izvađena materica i jajnici. Mom djetetu je prijećeno to je nešto što je kod nas postalo normalno", dodala je poznata književnica.

(CDM/Alen Avdić)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.