16.11.2016. 14:51
2
Neda Ukraden: Jedini pravi muškarac u mom životu bio je čovjek kome nisam uspijela da uzvratim ljubav
Iako nema partnera, Neda Ukraden tvrdi da je srećna žena, a kao razlog što još uvijek nije uplovila u bračne vode navodi činjenicu da nije našla pravog.

Međutim, pjevačica je srećna iako pored sebe nema muškarca.

“Moguće je i te kako biti sam i srećan. Evo, vidite na meni da je to izvodljivo. Naravno da pokušavaju da mi se udvaraju. Ne bih čak mogla ni da kažem da postoji neki način kako to rade. Prosto, ima ih, svi su različiti, i svi se udvaraju na neki svoj način“, rekla je Neda.

Na pitanje da li bi danas mogla da kaže ko je bio jedini pravi čovjek u njenom životu, ona pomalo zagonetno odgovara.

“Jedini pravi muškarac u mom životu je bio čovjek kome nisam uspijela da uzvratim ljubav“, kaže ona ne želeći da otkrije ko je čovjek koga je pustila da ode iz njenog života, piše “Blic“.

(Merima Druškić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.