8.12.2016. 14:57
3
‘Friško’ udata Amra Halebić se pohvalila: Ne bježim od obaveza i uvijek nađem vremena da skuham i očistim
Za mene je brak svetinja, ja sam starinska mlada. Volim da je sve po našim običajima, kaže Amra

Uz stihove pjesme, Snežane Đurišić, “tu sam ruku da ti pružim, tu sam s’ tobom da se družim da ti miran vratim san tu sam sebe da ti dam”, prvi put Adem Šehmujović iz Sarajeva izjavio je ljubav našoj popularnoj pjevačici, Konjičanki Amri Halebić.

“Golupčići” su nedavno izrekli sudbonosno “da” u Sarajevu i, kako nam priča Amra sve je prošlo u najboljem redu, baš onako kako su zamislili.

Najteže joj je pao rastanak s roditeljima za koje je pjevačica mnogo vezana.

– Porodica mi znači previše u životu, ali opet sam sretna što nisam otišla daleko. Suprug i ja ćemo živjeti u porodičnoj kući njegovih roditelja u Sarajevu, tako da će mi moji u Konjicu biti blizu. Nedavno, kada smo svi sjedili zajedno moja mama se našalila i kazala: „Znala sam da moja Amra neće otići daleko“, mislivši na moje preseljenje nakon udaje, tako da ćemo se često posjećivati…Za mene je brak svetinja, ja sam starinska mlada. Volim da je sve po našim običajima – iskreno je rekla za Express.

Na pitanje ima li u skorijoj budućnosti u planu raditi na proširenju porodice, Amra je kazala:

– Naravno da imamo u planu u narednom periodu. To je kruna svakog braka. Bit će i to kada dragi Bog odredi – kazala je ona.

Pjevačica je istakla da voli eksperimentirati u kuhinji.

– Volim kulinarstvo. Uživam stvarno kuhati, a volim i ekperimentirati kako s tradicionalnom kuhinjom, tako i sa nekim novim receptima. Suprugu ću naravno kuhati i ja nikada ne bježim od obaveza. Pored posla uvijek nađem vremena da skuham i da očistim – rekla je „friško“ udata pjevačica.

(Merima Druškić)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.