18.12.2016. 9:36
0
Fotografisao bolesnog Shumachera i nudi sliku za milion eura
Njemački mediji navode da se Schumacher snimljen kako leži u bolničkom krevetu, pošto se oporavlja od teške povrede glave, a fotografisan je izbliza.

Mediji ne navode gdje je Schumacher uslikan, ali se pretpostavlja da je u jednoj od bolnica gdje je bio smješten.

Njegova menadžerka Sabine Kehm potvrdila je ovu informaciju i istakla da se sud sada bavi ovim incidentom.

"Michaelovo zdravstveno stanje nije javna stvar. Želimo da poštujemo njegovu privatnost na šta ima pravo i to je sve što mogu da kažem o ovoj slučaju", rekla je Kehmova. 

Schumacher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. On je bio jedno vrijeme u indukovanoj komi u bolnici u Grenoblu, a sada je na rehabilitaciji u svom domu u Švajcarskoj.
Njemački mediji prenose da niko, osim porodice i doktora, ne zna u kakvom je Schumacher trenutno stanju. Porodica u saradnji sa Sabine Kehm krije prave informacije, pošto se sve drži u strogoj tajnosti.

Schumacherova porodica je osnovala fondaciju "Nema predaje", koja prima donacije za sve pacijente koji se nalaze u teškoj zdravstvenoj situaciji. Ova Fondacija je osnovana po ugledu na Schumacherov pobjednički duh i činjenicu da se borio do kraja.

Schumacher je u karijeri osvojio sedam titula u F1. 

(Amila Alijagić/Kuris.rs)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.