20.12.2016. 18:20
0
Porodica i policija nemoćni: Samo je pitanje vremena kada će se pojaviti slika bolesnog Michaela Schumachera
Porodica sedmostrukog svjetskog šampiona u F1 Michaela Schumachera razočarana je u policiju i tužilaštvo, koji ne mogu da spriječe neimenovanu osobu da proda fotografiju bolesnog vozača medijima, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Njemačko tužilaštvo pokrenulo je nedavno istragu protiv neimenovane osobe, koja je za tajno snimljene fotografije slavnog vozača od raznih medijskih kuća tražila milion eura.

Međutim, policija i tužilaštvo su nemoćni, jer medijske kuće ne sarađuju sa njima, odnosno ne žele da otkriju svoje izvore kao ni osobu koja nudi fotografiju bolesnog Schumachera.

Michaelova supruga i članovi porodice su razočarani kada su shvatili da će da bude nemoguće da zaustave ovu osobu da proda fotografiju nekom tabloidu ili nekoj televizijskoj kući.

Njemački mediji navode da je samo pitanje vremena kada će fotografija da se pojavi u nekom mediju i kada će svijet da vidi kako danas stvarno izgleda Michael Schumacher.

Michael Schumacher se i dalje oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. On je bio jedno vrijeme u indukovanoj komi u bolnici u Grenobleu, a sada je na rehabilitaciji u svom domu u Švicarskoj.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.