21.12.2016. 17:47
0
Saša Popović zaprijetio Milici Pavlović: Izbaciću te iz Granda!
Milica Pavlović uspijela je da razbjesni direktora Sašu Popovića, koji je bio prinuđen da joj poruči da napusti emisiju!

Pjevačica je na snimanje „Zvezde Granda specijal“ došla sređena u fulu, a kako je snimala dvije emisije, morala je da se presvlači. Međutim, pauza od petnaestak minuta Milici nije bila dovoljna da promijeni garderobu i da se našminka, pa se zadržala više od pola sata. Kako su se ostali pjevači već okupili u studiju, Popović je naredio organizatorima da pozovu i Milicu da siđe. Kad su mu rekli da je pjevačica tražila još desetak minuta da dovrši šminkanje, on je poludio.
 
– Ej, idi reci joj da siđe dole ili neka se čisti iz emisije! Kaži da sam ja tako rekao – vikao je Popović pred svima.

U roku od dva minuta Pavlovićeva je uletjela u studio i smjestila se u fotelju. Izgleda da je Sale svima u „Grandu“ strah i trepet, pa moraju da slušaju njegova naređenja. Naravno, Milica mu ovo nije uzela za zlo pošto je očigledno shvatila da je pogrešila. Snimanje emisije proteklo je odlično, svi su bili raspoloženi i veseli, kao da se ništa nije dogodilo. Prije nego što je otišla kući, mlada zvijezda se sa svima uredno pozdravila, pa i sa strogim direktorom Popovićem, piše “Kurir“.

Milica je u pauzama snimanja pravila selfi. Kao u svojoj istoimenoj pjesmi, ona se zabavljala telefonom i pjevušila: „Pucamo i ne vredi, crveni karton sledi, ne zovi, ne moli, nije sve okej. Jer kada bol me strefi, naš zajednički selfi na keca, na keca, brišem za tren!“

(Kurir/Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.