23.12.2016. 20:24
0
U smrtnoj opasnosti: Keba završio u bolnici
Nakon što se vratio sa turneje po Americi Dragan Kojić Keba završio je na Institutu za kardiovaskularne bolesti zbog problema sa srcem.

Pjevač već nekoliko godina ima anginu pektoris koju liječi, što znači da mora strogo da se čuva, a prošlog utorka mu je naglo pozlilo zbog čega je hitno primljen u bolnicu! - Keba je mnogo radio posljednjih mjesec dana. Kada je otišao u Ameriku, promenio je klimu i čim se vratio u Beograd osjetio je jak bol u grudima. On je i ranije imao problema sa srcem, pa se hitno javio svom ljekaru koji mu je naredio strogo mirovanje i prepisao mu novu terapiju - priča izvor iz bolnice. 



(Avaz/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.