27.12.2016. 10:10
8
Bijesnio u Vijećnici: Deen izbačen iz prvog reda
Fuad Backović Deen bio je jedan od pristunih na dodjeli godišnjih nagrada AMUS-a koja je nedavno upriličena u Gradskoj vijećnici u Sarajevu. Naš popularni pjevač pojavio se pred sami početak manifestacije pa tako nije uspio da nađe slobodno mjesto u prvom redu.

Bez obzira na to što je u vijećnici bilo još praznih stolica na koje se mogao smjestiti, Deen je odbio i potražio je organizatora kako bi mu obezbijedio mjesto bliže pozornici, piše “Expressmag“.

Vidno ljutit zbog situacije u kojoj se našao, Backović nije štedio riječi na račun organizacije.

– Ne želim zadnje redove i ćoškove. Hoću adekvatno mjesto odakle mogu da vidim, i molim vas da mi nađete neko mjesto. Valjda sam ja zaslužio da sjedim u prvo redu – bjesnio je naš evrovizijski predstavnik.

Organizatori su odmah reagirali te se potrudili da mu pronađu toliko željeno mjesto, ali na njegovu žalost, Fuadu je pripala stolica u drugom redu.


(Expressmag/Admir Oručević)

8
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.