28.12.2016. 17:38
1
Ubijena glumica iz hita "Step Up"
Glumica i kaskaderka Tricia McCauley koja je u filmu Step Up mijenjala glavnu glumicu Jennu Dewan Tatum, pronađena je mrtva u svom automobilu.

Tricia je nestala na Božić, a njena porodica odmah je alarmirala policiju. Njeno je tijelo pronađeno jučer, a policija je uhapsila muškarca koji je po Washingtonu vozio njen automobil.

Nakon uloge u filmskom hitu iz 2006. godine Tricia je postala instruktorica joge. Nakon što se nije pojavila na božićnoj večeri te je propustila let koji je rezervirala, policija se obratila za pomoć policiji, javlja TMZ. Sumnja se da ju je ubio muškarac koji je želio ukrasti njen automobil, no to policija još nije potvrdila. Uhapšeni muškarac je prije njenog ubojstva opljačkao trgovinu i napao zaposlenike u njoj. Trenutno je u pritvoru, a kako se doznaje, policiji je rekao da nije poznavao Triciju prije ubojstva.

Ona je prije nego što je ubijena krenula prema prijateljici, a oko 16:30 poslala joj je poruku da je na putu.
"Nikad nije stigla niti mi je odgovorila na pozive i poruke", napisala je prijateljica na Facebooku. Njen brat Brian na Facebooku je napisao: "Tricia je mrtva, našli su njeno tijelo. Hvala vam svima na pomoći, podršci i ljubavi. Njenoj obitelji iz Washingtona, znam da vas je smatrala svojom porodicom, hvala vam što ste bili uz nju sve te godine. Budite jedni drugima utjeha". 

(Index hr/Alen Avdić)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.