29.12.2016. 12:24
0
Ivan Pernar: Prekinuo sam s djevojkom. Bila je dobra u srcu, ali je igrala psihološku igru koju je izgubila
Smatrajući kako velik broj ljudi zanima kako je to biti u cipelama Ivana Pernara, na Facebooku je pokušao što detaljnije opisati svoju svakodnevnicu.

Pernar piše da se njegovi dani dijele na one kada ima Sabora i one kada nema. Ako taj dan ide na posao u Sabor, do tamo se vozi taksijem jer, kako kaže, za javni prijevoz treba dosta vremena, piše “Dnevnik“.

‘Ako je rasprava dosadna, pobjegnem iz Sabornice i družim se s učenicima’

Kada stigne na posao, najprije ulazi u svoj klub zastupnika. U sobi broj 67 rade dvije djevojke. Pravnica Martina, kaže Pernar, daje formu njegovim idejama i sadržaju.

‘Npr. kažem joj – napiši amandman na Zakon o PDV-u da se ne digne PDV ugostiteljima i ona ga napiše i preda. Ja ga onda samo branim, dakle ideja je moja, a izvedba je njena, ja kažem sadržaj, ona mu da formu. Dobra je i savjesna, nekad mi proturječi kada dođe do rasprave oko forme, ali joj uvijek popustim jer znam da je to njezin posao’, piše Pernar.
Druga zaposlenica, Jasmina, odrađuje operativne poslove, a i ‘dođe mu kao tajnica’ jer ga podsjeća na sastanke i obveze. Obje rade svoj posao kako treba, kaže Pernar, i s njima nikad ne ulazi u sukobe.

Nakon ulaska u sabornicu Pernar pregledava dnevni red i prijavljuje se za raspravu.

‘Ako je trenutačna rasprava dosadna, pobjegnem iz sabornice i družim se s grupama učenika koje dolaze u posjet Saboru. Svaki dan je druga škola. Ako je rasprava zanimljiva tada sam prisutan i u hiperfokusu, izlažem svoje stavove, te repliciram drugim govornicima. U 13.30 je pauza za ručak koja traje do 15 sati. Nakon toga se nastavlja nadmudrivanje u sabornici, opisuje svoj dan na poslu Pernar.

Kada je riječ o odnosu s kolegama iz Sabora, to nadilazi pripadnost stranci pa tako opisuje da voli popričati s ljudima iz svih stranaka.

‘Želim partnera koji će mi biti podrška, a ne opozicija’

Nakon dana u Saboru Pernar ide na druge dogovore.

‘Potom se nalazim s djevojkom koju trenutačno nemam jer smo prekinuli. Bila je dobra u srcu, ali je igrala psihološku igru koju je izgubila. Ne volim nadmudrivanje u privatnom životu, umoran sam od toga, treba mi partner koji će mi biti podrška, a ne opozicija. S kojim neću morati raspravljati, znao sam zezati djevojku, rekao bih joj – izađi na izbore, budi izabrana, pa ćemo onda raspravljati’, napisao je Pernar o svom ljubavnom životu.

Kući u Špansko ide javnim prijevozom. U to vrijeme mu se više ne žuri, pa često i popriča s ljudima u tramvaju.

‘60% želi samo pozdraviti, 35% o nečem zanimljivom razgovarati ili selfie napravit, a 5% su energetski vampiri od kojih gledam kako pobjeći. Kada nemam Sabora tada putujem po regiji i gostujem na televizijama, to su one priče iz BiH, najviše volim tamo ići. Ako vas nešto zanima, pitajte, odgovorit ću kad stignem’, pozvao je Pernar svoje fanove na Facebooku.


(Dnevnik.hr/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.