4.1.2017. 18:28
4
Tyson se brutalno osvetio glumcu iz “Bladea” jer ga je uhvatio sa njegovom ženom
Legendarni bokser se brutalno sveti ako neko želi da mu “nabija rogove”. Ovo bi trebalo da bude zlatno pravilo za mnoge, ali tako nije mislio popularni glumac Wesley Snipes, koji je postao popularan nakon filma “Blade”.

On je imao frku s Tysonom, koju je sigurno dobro zapamtio, nakon što je Gvozdeni Majk saznao da on nešto pokušava s njegovom ženom. Naime, ovo je otkrio Tysonov bivši tjelohranitelj, Rudi Gonzales, koji je kazao kako je Mike nokautirao Snipesa, koji nije ni malo naivan kada je borba u pitanju, pošto ima peti dan crnog pojasa u karateu, piše “Telegraf“…
 
Međutim, protiv jednog od najvećih boksera u historiji poznatog po najbrutalnijim nokautima, nije imao nikakve šanse.

“Jedne noći nakon što je Tysonova djevojka Hope bila u njeogovm apartmanu u Los Angelesu, on mi je rekao da je pratim. Otišla je ranije nego inače, rekavši mu da mora da se vidi s prijateljem. Želio je da zna da li je pričala s nekim i sve što se dešava te noći. Krenuo sam Lamborginijem Diablom za njom na bezbjednoj udaljenosti. Odjednom je izašla iz automobila, prošla pored crnog Lexusa, a ispostavilo se da je njen prijatelj zapravo glumac Wesley Snipes”, pričao je Tysonov tjelohranitelj, a kasnije otkrio i šta se desilo kada je javio Mikeu u kom su klubu.

“Manje od 10 minuta kasnije Tyson se pojavio u društvu novog tjelohranitelja, Antonija Pitisa. Kada ga je Hope ugledala, praktično je ispala iz Snipesovog krila na pod. Glumac se sledio i mahnuo rukom i rekao “Sada Mike, sada Mike, mi to možemo zajedno. Ne želim nikakav problem”. Tyson mu je uzvratio ”Hajdemo u kupatilo”.

Tjelohranitelj je kazao da je po povratku zatekao blokirana vrata.

“Kada sam se vratio sa parkinga vidio sam da je Antony blokirao vrata kupatila. Nekoliko minuta kasnije sam čuo veliku buku unutra, a zatim je Tyson izašao sam. Nakon što je otišao, provalio sam vrata kupatila. Wesley Snipes je bio na suprotnoj strani zida, u nesvjesti, sa glavom naslonjenom na jednu stranu”, objasnio je Rudi Gonzales.

(Telegraf/Merima Druškić)

Mike Tyson
4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.