8.1.2017. 16:45
3
Marija Šerifović snažnom porukom dirnula fanove: Priznajem, u toj koži se osjećam bolje nego u svojoj
Pop pjevačica Marija Šerifović čestitala je pravoslavnim vjernicima i svojim fanovima Božić. Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa koncerta na kojoj pozira sa djevojčicom u naručju, a u opisu fotografije je napisala emotivnu poruku.

"Marija Šerifovic koju svi znamo nisam samo ja, ona što piše ove redove, već je to neko ko se rađa, uvijek iznova, kad počne koncert i ja se poklonim pred vama. Tada nastaje ona Marija, vaša Marija koju znate i volite, ona koja je i bolja i veća i važnija od mene lično. Ta "Marija Šerifović" postoji samo uz vas, sa vama i zbog vas.

Ona je vaša koliko i moja. I moram priznati, u toj koži se osjećam bolje nego u svojoj rođenoj. Zato je naša veza neraskidiva i toliko važna, kao sa porodicom i najbližima, svojim rođenim. Na tome vam hvala. Na tom osjećanju i toj, vašoj koliko i mojoj Mariji. Volite svoje roditelje, volite svoju djecu, volite one koji vas neizmjerno vole. Mir Božji - Hristos se rodi", napisala je Marija u opisu slike koju je podijelila sa pratiocima na Instagramu. Njena poruka je oduševila brojne fanove koji su pjevačici poželjeli sve najbolje.

(Kurir/Amila Alijagić)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.