9.1.2017. 9:12
3
Neda Ukraden: Da sam gluplja, bilo bi mi mnogo lakše
Pjevačica Neda Ukraden je otkrila šta je za nju sreća, kao i kako održava dobar izgled.

Neda je navela da ni pod koju cijenu ne bi trpila nešto što joj se ne dopada.

Da sam gluplja bilo bi mi mnogo lakše. Događalo mi se da svašta predvidim, da se ostavri nešto što kažem da će se dogoditi. Ali bez obzira na sve, mogu da kažem da sam veoma sretna žena. Sa svojih 66 godina, savršeno funkcionišem, što se tiče posla. A imam predivnu porodicu – rekla je Neda i dodala:

Ne shvatam ljude koji ne rade ili rade nešto što ne vole. Ništa se ne mora, ne sviđa ti se posao, postoji otkaz, ne sviđa ti se partner, postoji razvod. Ne shvatam te ljude koji pate i onda se još žale – rekla je Neda, piše “Kurir“.


(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.