9.1.2017. 11:22
3
Da se nije operisala, Dragana je mogla završiti u invalidskim kolicima
Zbog problema sa urođenom displazijom, srbijanska pjevačica Dragana Mirković je početkom prošle godine imala tešku operaciju.

Prije toga je godinama trpjela jake bolove, a nekada su bili tako velikog intenziteta da nije mogla normalno da hoda i sjedi. Kada je imala godinu dana dijagnosticirani su joj iščašeni kukovi što je u to vrijeme bilo puno složenije nego danas. Tada je postojala velika opasnost da operacija ne uspije zbog čega su njeni roditelji bili očajni u strahu da im kćerka ne ostane sa jednom kraćom nogom.

Godine su prolazile, a bolovi su se često javljali. Bivali bi jači, nekad toliko nesnošljivi da je jedva održavala nastupe. Pričalo se i da ju je nekada obezbjeđenje iznosilo na scenu jer se sama nije mogla popeti, ali je to vješto skrivala. Nakon te prošlogodišnje rizične operacije mogla je završiti u invalidskim kolicima.

Dragana je ponovo morala učiti hodati. Udes koji je imala sa suprugom Tonijem prije skoro tri godine doprinjeo je da se njeno zdravstveno stanje pogorša. Tada je povrijedila kičmu i tri mjeseca se morala odmarati.

Danas se Dragana osjeća jača nego ikad. Ovih dana objavljuje i novi CD. Problemi sa zdravljem su sada iza nje ali nikada, kako reče, se neće moći osloboditi tog straha koji nosi od djetinjstva jer su joj problemi sa kukovima uvijek zadavali velike probleme, piše “Expressmag"


(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.