15.1.2017. 9:21
0
Najveći ljigavac među slavnima otkrio da tuče svoga sina: Samo po zakonu, otvorenim dlanom po guzi
Pjevač Robin Thicke u posljednje je vrijeme u centru pozornosti medija, najprije zbog gubitka oca, poznatog glumca Alana Thickea, a sad i zbog optužbi bivše supruge, glumice Paule Patton za fizičko zlostavljanje njihova sina Juliana, piše američki tabloid RadarOnline.

Paula je navodno sudu poslala hitan zahtjev da se Robinu oduzme zajedničko skrbništvo nad njihovim sinom, jer ga je navodno tukao te ima problema s alkoholom i drogama.

Julian se navodno boji vlastitog oca i njegovih batina.

"Zabrinuta sa zbog njegovog neodgovornog pijenja alkohola i drogiranja, ali i kažnjavanja koje primjenjuje na Julianu", napisala je Paula u zahtjevu.

Julian je navodno majci priznao da ga je otac jako istukao, no prije toga je poludio kad ga je ona pitala o tome.

(Index/Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.