17.1.2017. 15:04
1
Kćerka Saše Popovića uskoro postaje punoljetna, a njena želja za rođendan je skromna
Kćerka direktora srbijanske “Grand produkcije” Saše Popovića i Suzane Jovanović, Aleksandra Popović, u aprilu će napuniti osamnaest godina, a njen rođendanski poklon za punoljetstvo biće i te kako neobičan.

Dok su roditelji očekivali da će njihova mezimica tražiti automobil, onda je imala sasvim drugu želju.
 
Pripreme za Aleksandrin rođendan u domu Popovića uveliko traju, a nasljednica direktora “Grand produkcije” iznenadila je roditelje kada je tražila da joj za rođendan obezbjede boravak sa prijateljicama na najpopularnijem muzičkom festivalu “Tomorrowland”, krajem jula u Belgiji.

“Saša je svakako planirao da u aprilu napravi veliko slavlje u jednom beogradskom hotelu, gdje će biti pozvani svi njihovi rođaci i prijatelji, kao i saradnici sa estrade. On je iznenađen, ali mu je drago što njegova nasljednica nije tražila luksuzni automobil ili neko skupo ljetovanje, već karte za jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi. Njeno interesovanje za muziku ga posebno raduje, iako to nije žanr koji on propagira”, ispričao je izvor blizak Popovićima za “Alo!“…

Popovića ovo zadovoljstvo za njegovu kćerku i njene prijateljice neće malo koštati, budući da karte za samo jedan vikend koštaju oko 500 eura po osobi, bez svih troškova. Hotelski smještaj, hrana i put će u ovom periodu zahtjevati dubok džep, ali Saša ne žali ni eura kada je njegova mezimica u pitanju.

Karte su već rezervisane, a Saša i Suzana su se pobrinuli da Aleksandri obezbjede i jedan od najboljih hotela u Belgiji, gdje se festival i održava posljednja dva vikenda u julu.

(Merima Druškić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.