5.2.2017. 15:14
1
Melania Trump: Na meni je sve prirodno
Prva dama SAD uvijek izgleda besprijekorno i kaže da nikad nije uradila nijednu plastičnu operaciju.

Melania Trump (47) i dalje je glavna vijest u većini medija zahvaljujući inauguraciji njenog supruga Donalda, prenosi “Kurir“.

Ono što niko ne može da porekne je to da ova dama slovenskog porijekla uvijek izgleda besprijekorno, a u intervjuu za časopis GQ otkrila je neke tajne svog dobrog izgleda.

VELIKI PROTIVNIK BOTOKSA

Iako se nagađalo da je svoju ljepotu malo „popravljala“, lijepa Melanija odbacila je sva nagađanja da se podvrgnula plastičnim operacijama i liftingu lica.

– Nisam ništa radila ni na licu ni na grudima, potpuno sam protiv botoksa i injekcija jer mislim da štete licu i nervima. Ostariću dostojanstveno, poput moje majke – rekla je.

PAZI ŠTA JEDE

Melania Trump nekad je bila poznata manekenka i oduvijek je vodila računa o ishrani. Opšte je poznato da je njena svakodnevna rutina da strogo pazi da svakog dana pojede – sedam voćki!

NJEGA JE VAŽNA

Pojedini mediji tvrde da je Melania opsjednuta hidratacijom kože, zbog čega je razvila i svoju liniju proizvoda, no nisu daleko od istine. Prva dama Amerike poprilično pazi na to da joj koža uvijek bude hidrirana.

Za njen izgled zaslužan je i miran život. Iako svi misle drugačije, Melania živi sasvim mirnim životom. Ne izlazi u klubove, a kad ode u restoran, trudi se da je u krevetu najkasnije do jedan sat poslije ponoći.

SAVRŠENA LINIJA

Kad je riječ o Melanijinoj vitkoj liniji, nju postiže noseći tegove na gležnjevima. Naime, ova 180 centimetara visoka brineta teži 57 kilograma, a vitku liniju održava tako što po svom domu po cijeli dan ide s tegićima koje stavlja na gležnjeve, koji hodanje pretvaraju u dobru fizičku aktivnosti.


(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.