12.2.2017. 11:22
1
“Zvezde Granda” dobijaju novog člana žirija, evo i umjesto koga dolazi!
“Zvezde Granda” na koje ste navikli više neće biti iste jer u žiri stiže novi član!

Kako je i naglasio, Aca Lukas odlazi na prvu veliku turneju nakon dužeg vremena, na kojoj će se zadržati mjesec dana.

Umjesto njega, u žiri dolazi jedna od najintrigantnijih srbijanskih pjevačica koja je hitom “Bela ciganka” zaludjela region.

Svakako, riječ je o Stojanki Novaković Stoji, koja će uskoro zauzeti jednu od fotelja u studiju “Granda”, a s obzirom na njenu snalažljivost nema sumnje da će više nego dobro izaći na kraj sa ostalim članovima žirija.

Inače, nakon nekoliko godina Stoja se vraća u “Grand” gdje će uskoro promovisati i novu pjesmu “Bomba”. Podsjetimo, ona je prije pet godina napustila “Grand”, izdala je CD za “BN music”, i to zbog navodnog nezadovoljstva tretmanom u “Grandu”. Međutim, nakon izvjesnog vremena Saši Popoviću ponudila je da nove pjesme izda za njegovu produkcijsku kuću. Navodno, on je to tada odbio, ali njih dvoje su, čini se, pronašli zajednički jezik pa se Stoja vraća na velika vrata, piše “Telegraf“…

(Merima Druškić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.