16.2.2017. 11:34
3
"Sebija Izetbegović nema svoj fb profil kao ni fan page"
U poslijednjih nekoliko dana na pojedinim portalima pojavila se informacija da je generalna direktorica KCUS, prof.dr.Sebija Izetbegović, kreirala fb fan page.
"Ovim putem želimo demantovati te navode. Generalna direktorica, prof.dr.Sebija Izetbegović nema svoj fb profil kao ni fan page, niti isti vodi bilo ko od njenih „bliskih saradnika“, kako se to navodi na pojedinim portalima. Zvanično je zatraženo ukidanje iste. KCUS i generalna direktorica KCUS, prof.dr.Sebija Izetbegović, ograđuju se od svih „statusa“ i objava putem ove ali i ostalih društvenih mreža", poručili su sa KCUS-a.
3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.