27.2.2017. 18:51
0
Glumica Shannen Doherty nakon hemoterpije: Čekam test, čekam da vidim da li sam ozdravila ili ne. Onaj ko oboli od raka uvijek čeka
Glumica Shannen Doherty se već dvije godine bori sa opakom bolešću – rakom dojke.

Četrdesetpetogodišnja Shannen obavijestila je fanove da je terapija gotova i da joj je jedino preostalo da sačeka rezultate.
 
“Posljednji dan hemoterapije. Sada kada je liječenje gotovo ostaje mi samo da čekam. Čekam test, čekam da vidim da li sam ozdravila ili ne. Onaj ko oboli od raka uvijek čeka. Za one koji znaju, čekam sa vama“, napisala je glumica uz potresnu fotografiju iz kreveta koju je objavila, piše “B92“.

Shannen nije od onih osoba koje se sa bolešću bore u tišini, pa svaki momenat svog života želi da podijeli sa onima koji je prate i podržavaju.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.