26.3.2017. 9:02
4
Devedesetih je bacala muškarce na koljena: Danas na udaru zbog svog izgleda
Manekenka Cindy Crawford ove godine je ušla u šestu deceniju života, a u intervjuu za magazin "People", nekadašnja muza Giania Versacea, osvrnula se, između ostalog, na negativne komentare koje dobija na društvenim mrežama.

"Mislim da nije neophodno da me pratioci na društvenim mrežama podsjećaju na to da imam bore jer sam toga i te kako svjesna. Ta potreba da stalo nekoga kritikujete me zaista rastužuje", rekla je i otkrila kako uspjeva da zadrži mladalački izgled.

"Jako sam srećna, redovno vježbam, u dobroj sam formi, zdrava sam i uvijek se trudim da razmišljam pozitivno", rekla je Crawfordova.

Srodna slika

Inače, Cindy je prije nedjelju dana napunila 51 godinu, a uprkos tome, i dalje je aktivna u svijetu modelinga.

(Merima Druškić)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.