29.3.2017. 18:21
0
Ronaldo dobio bistu na aerodromu i postao predmet sprdnje
Aerodrom u Madeiri, gdje je rođen Cristiano Ronaldo, preimenovan je u srijedu u čast četverostrukog osvajača Zlatne lopte.
"Vidjeti da zračna luka nosi moje ime posebna je čast. Svi znaju da se ponosim svojim korijenima", izjavio je 32-godišnji Ronaldo na svečanosti koja je održana u nazočnosti predsjednika Portugala Marcela Rebelo de Souse i premijera Antonia Coste.
 
"Nisam to tražio, ali nisam licemjeran i priznajem da mi je to čast i da sam sretan zbog toga", kazao je napadač Real Madrida, piše Index.
 
Predsjednik Portugala Marcelo Rebelo de Sousa i premijer Antonio Costa su otkrili plaketu i Ronaldovu bistu ispred aerodroma, ali je izazvala kontroverze i postala hit tema na društvenim mrežama.
 Umjetnik kažu nije baš najbolje odradio posao, pa su se navijači širom svijeta počeli sprdati na račun legendarnog nogometaša. Znajući koliko velik ego ima Cristiano, vjerujemo da nije očekivao da će mu jedan od najvažnijih dana u životu pokvariti loš rad jednog kipara, piše Index.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.