30.3.2017. 21:40
0
Novi dom Novaka Đokovića kao iz snova: Zavirite u luksuzni stan od 8,9 miliona dolara
Srbijanski teniser Novak Đoković ove godine zbog povrede ne učestvuje na turniru u Miamiju, gdje je nedavno kupio stan s pogledom na plažu.

Ova nekretnina ima tri spavaće sobe, i nalazi se u novom stambenom kompleksu “Eighty Seven Park”, koji je projektovao slavni arhitekta Renzo Piano.

Pored toga što pruža nevjerovatan pogled na Atlanski okean, Novak će u novom domu uživati u bazenu i privatnom parku, u kome će nesumnjivo provoditi dosta vremena sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom, i bebom koja je na putu, piše “Blic“…

Vijest da je Đoković kupio ovu nekretninu objavljena je u januaru, a sada je otkrivena i cijena. Srbijanskog tenisera će ovaj stan koštati i do 8,9 miliona dolara, piše “The Real Deal”.

Kvadratura stanova u kompleksu može biti od 130 do 650 kvadratnih metara. Cijene se kreću od 1,6 do nevjerovatnih 45 miliona dolara za penthause.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.