17.4.2017. 12:56
0
Đorđe Balašević piše svoj prvi narodnjak
Đorđe Balašević priprema svoj prvi folk hit i to za Milana Topalovića. Naime, Panonski Mornar je nedavno upoznao Milana Topalovića Topalka, odmah su se sprijateljili i Đorđe je odlučio da mu ponudi saradnju, piše “Kurir“.

Đole je bio oduševljen Topalkom, pa se raspitao za njegov broj telefona i pozvao ga da dođe kod njega u goste.

Topalko je potvrdio ova saznanja.

“Đole je moj idol, čiji rad oduvijek poštujem. Nisam vjerovao kad smo se čuli! Mislio sam da se neko šali sa mnom. Otišao sam kod njega kući, gdje su nas Đole i njegova supruga Olja sjajno ugostili”, rekao je Topalko i pohvalio se da će mu Balašević uraditi nove pjesme:

“Pričali smo i o poslu, tako da će mi on najvjerovatnije uraditi neke pjesme. Ako se to desi, ja ću biti najsrećniji čovjek”.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.