21.4.2017. 9:35
0
Tyson Fury ponudio svoju spermu na tržište: “Priuštite sebi sina svjetskog prvaka”
Ova epizoda iz serije deluzivnih izjava Tysona Furyja dolazi s njegova Twitter profila, gdje je na tržište ponudio ni više ni manje nego svoju spermu, piše “Index“.

Dok se bori s viškom kilograma, a i vjerojatno s još nekim poteškoćama za koje javnost još nije uspjela saznati, Tyson Fury svako malo “oduševi” ponekom izjavom ili objavom na društvenim mrežama. Najnovija pomalo ulazi u poduzetničke vode.

“Priuštite si sina svjetskog teškaškog prvaka, cijena se kreće već od 50 funti plus porez po pucnju”, napisao je bivši svjetski prvak na svom Twitter profilu. Fury nije nastupao od studenog 2015. godine, kad je iznenadio boksački svijet potpuno nadboksavši Vladimira Klička, kojem je tako nanio prvi poraz nakon čak 22 meča. Međutim, od tada je Fury više prisutan na stranicama tabloida nego u sportskim rubrikama, a u međuvremenu je izvan ringa izgubio pojaseve koje je u tom meču osvojio. Kada će se vratiti boksu, teško da itko može znati, a najmanje on.

Najprije bi trebao srediti stvari sam sa sobom, a nakon toga tko zna. Uostalom, za boksača je još vrlo mlad. Tek mu je 28 godina.

(Merima Druškić)

Tyson Fury
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.