22.4.2017. 15:38
2
Amar Gile tata po drugi put
Popularni pjevač Amar Gile po drugi put će postati otac, kako piše nedeljni list “Star”. U januaru prošle godine njegova supruga Ena na svijet je donijela dječaka Darisa, a kako se saznaje, Giletova ljepša polovina sada je u drugom mjesecu trudnoće i krajem novembra joj je termin.

“Amar i Ena su presrećni što će po drugi put postati roditelji. Voljeli bi da sada dobiju djevojčicu, ali kog god da je pola beba neizmjerno su srećni. Sin im je još mali da bi znao da će dobiti brata ili sestru, tek je napunio godinu dana, ali vjerujem da će se i on obradovati bebi kada dođe na svijet” – rekao je izvor blizak pjevaču, prenosi “Srbijaonline“.

Prije nekoliko mjeseci Amar je rekao da bi volio da on i supruga imaju puno djece.

“Daris mi je uljepšao život, mnogo je sladak i miran. Nadam se da ćemo proširiti porodicu, volio bih što vise djece da imam, od toga nista ljepše!” – rekao je prije pola godine Gile.

Ove navode nam je potvrdio i pjevačev kum i menadžer. Gile je trenutno na putu jer vrijedno nastupa, ali i radi na još dvije nove pjesme i dva spota.

(Merima Druškić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.