2.5.2017. 21:55
0
Kako je Donatella Versace izgledala prije nego što je postala najveći promašaj plastične hirurgije
Jeziva transformacija Donatelle Versace postala je tako upadljiva tek poslednjih godina, ali tek rijetki je se sjećaju iz mlađih dana.

Doduše, njen sadašnji izgled jedva i da ima dodirnih tačaka sa okruglastim licem plavokose dizajnerke koju smo upoznali osamdesetih, piše “Noizz“.

Upravo ona bila je muza i glavni model svog brata, slavnog Đania Versacea – za njega, ona je bila savršena žena.

U četrdesetim, Donatela je izgledala mlađe, imala je prirodno pune usne i tek poneku boru. Njena transformacija krenula je početkom dvijehiljaditih.



“Ne vjerujem da je moguće ostariti prirodno. Ne vjerujem u prirodnu ljepotu kod žene”, izjavila je kreatorka u jednom intervjuu 2005.

Ipak, ni tad niko nije mogao da nasluti u šta će se pretvoriti.



Donatella Versace sada ima 61 godinu, a svako njeno pojavljivanje u javnosti prati lavina ružnih komentara na račun njenog izgleda.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.