9.5.2017. 17:02
0
Pjevačica šokirala: Udali su me bez mog znanja, a muž mi je bio ružan
Srbijanska pjevačica Sanja Đorđević uvijek je otvoreno pričala o svom privatnom životu, a sada je otkrila još jedan zanimljiv detalj.

Nakon što je izjavila da joj ne bi smetalo da je suprug Perica prevari, ona je otkrila i da se za njega udala bez svoje volje.

“Mi smo se zabavljali nekoliko mjeseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se poslije zaljubila u njega. Jedno veče smo sjedili u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me ubijedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, prije nego što sam ja ustala, javila cijeloj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Poslije toga nisam mogla nazad”, rekla je pjevačica.

Poslije toga su, kako je sama rekla, imali dosta uspona i padova u braku, ali su opstali u braku jer se vole i poštuju iznad svega.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.