25.5.2017. 10:04
0
Ljekari se bore svim silama da spase Ljubišu Samardžića
Iako je djelovalo da se uspješno oporavlja nakon operacije mozga koju je imao u decembru prošle godine, glumcu Ljubiši Samardžiću se prije nekoliko dana zdravstveno stanje pogoršalo i život mu ponovo visi o koncu.

On trenutno boravi na klinici za hematologiju u okviru Kliničkog centra u Beogradu, piše Avaz.

Njegovi najmiliji, supruga Mirjana, kćerka Jovana i unuci, stalno su uz njega. Iako zabrinuti za njegov život, trude da se pred njim budu hrabri.

- Pošto je dobio gliobastom na mozgu zbog nekih lijekova koje je primao na drugoj klinici, stanje se pogoršalo, pa su ga prebacili na Klinički centar, odnosno hematologiju, jer su mu pali leukociti. Također, glumac ima pored svega i hroničnu limfocitnu leukemiju, a demencija mu je izraženija nego prije. Nalazi se u apartmanu i ljekari se tamo bore za njegov život svim snagama - otkriva izvor "Pulsa" blizak Samardžiću.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.