13.6.2017. 19:15
2
Jeste li vidjeli kako izgleda Melanijin otac? Ne samo da liči na Trumpa, već se isto i oblače
Američka prva dama Melania Trump u nedjelju se, četiri mjeseca nakon nove titule, konačno uselila u Bijelu kuću, a ona i sin Barron stigli su u pratnji roditelja bivše slovenske manekenke.

Melanijini roditelji, Viktor i Amalija Knavs, koji žive u SAD, svake godine odlaze u Sloveniju. Očekuje se da će se Knavsove češće viđati u Bijeloj kući jer učestvuju u odgoju Barrona, ali ne namjeravaju se preseliti u Washington, piše “Avaz“.
 
Kad su Viktor i Amalija Knavs sletjeli na aerodrom, njihove fotografije su se proširile internetom, a razlog je pomalo bizaran. Mnogi korisnici su, naime, počeli Melanijinog oca upoređivati s predsjednikom SAD Donaldom Trumpom.

– Nisam imao pojma kako izgleda Melanijin tata do sada. I … – napisao je jedan, na što su brojni komentatori reagirali šokirano i počeli raspravu o tome kako su Trump i Viktor jako slični, a slično se i oblače.



Babe.net piše da Viktor ima 73 godine, što je samo tri više od supruga njegove kćeri, a Tviteraši idu tako daleko da se pitaju znači li to da je Melania imala loš ili hladan odnos s ocem, pa je u Trumpu našla “zamjenu” za taj očinski odnos.

Neki su čak naveli citat iz CNN-ovog teksta u kojem stručnjak objašnjava zašto smo sve skloni naći partnera koji liči na našeg roditelja.

– Ovo se najčešće događa ako ste se u djetinjstvu osjećali odbijeno ili zapostavljeno od roditelja, a još se niste pomirili s tim. Tad se nesvjesno želite “vratiti” u to vrijeme i nadoknaditi dio koji smatrate izgubljenim. Tako nađete partnera s kojim imate ono što niste – stajalo je u analizi stručnjaka.

(Merima Druškić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.