16.6.2017. 22:20
0
Životna drama fudbalera: Bojim se da će mi oteti djecu!
U dvoetažni stan hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena u Zagrebu provalile su nepoznate osobe, javljaju danas brojni hrvatski mediji.

O provali, koja se dogodila u noći s 15. na 16. juna izvijestila je zagrebačka policija, ne otkrivajući identitet 28-godišnjeg vlasnika. Prema policijskom saopćenju, materijalna šteta je znatna, a otuđeni su nakit i novac.

Prema informacijama do kojih je došao Index, istražitelji pretpostavljaju da je provalnik (ili više njih) čekao da Lovren napusti stan i da se pogase svjetla te je onda krenuo u akciju. Čini se da su znali gdje treba potražiti dragocijenosti jer nisu ulazili na gornju etažu koju koriste Lovrenovi roditelji, piše Avaz.

Lovren je za Index potvrdio informaciju kazao da su mu 'sve ukrali' i da mu je ovo 'užasno težak period u životu'.

- Bojim se da će mi kidnapovati djecu. Potrošio sam pun kofer novaca da uklonim sve njihove slike s interneta. Danas mi je malom rođendan, a sve ovo se događa", rekao je nogometaš koji je samo dan ranije trebao svjedočiti na sudu u Osijeku, na kojem se vodi postupak protiv Zdravka Mamića, ali suđenje je prekinuto nakon Mamićevog ispada u sudnici, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.