18.6.2017. 10:10
0
Slavna pjevačica Beyonce rodila blizance
Američka pjevačica Beyonce rodila je blizance u Los Angelesu, izvijestilo je nekoliko web stranica o slavnima u subotu pozivajući se na izvore koje nisu identificirali.

Beyonce (35) i reper i glazbeni producent Jay Z imaju petogodišnju kći Blue Ivy.

E!News je, pozivajući se nekoliko neidentificiranih izvora, izvijestio da su Beyonce, Jay Z, i Blue Ivy viđeni u četvrtak području bolnice u Los Angelesu. Us Weekly je, također se pozivajući na više izvora, izvijestio da je par dobio blizance ranije tijekom tjedna.

"Bey and Jay su oduševljeni i počeli su dijeliti vijest s obitelji i najbližim prijateljima", kazao je izvor za magazin People.

Reuters nije mogao provjeriti te navode, a predstavnik Beyonce za sada nije bio spreman komentirati.

(Fena / Haris Ahbabović)

Beyonce
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.