27.6.2017. 21:47
0
Fudbaler Bayerna pretukao bivšu djevojku, uhapšen zbog nasilja
Nogometaš njemačkog nogometnog velikana Bayerna Kingsley Coman (21) priveden je zbog nasilja, prenijeli su njemački i francuski mediji.

 Coman je završio u pritvoru jer je napao bivšu djevojku. Djevojka je prevezena u bolnicu gdje će ostati nekoliko dana na pregledima.

Mladi francuski nogometaš je potom pušten na slobodu, a u rujnu će se morati pojaviti na suđenju.

Coman je karijeru započeo u PSG-u iz kojeg je 2014. preselio u Juventus, međutim nakon samo jedne sezone otišao je u Bayern. Prvo na posudbu, a potom su Bavarci u potpunosti otkupili njegov ugovor za 20 milijuna eura.

Za francusku reprezentaciju je odigrao 11 utakmica i postigao jedan gol.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.