8.7.2017. 17:55
1
Seka bukirana do kraja godine, zaradiće od nastupa 230.000 eura
Srbijanska pjevačica Seka Aleksić će do Nove godine samo na “tezgama” zaraditi čak 230.000 eura! Folkerka će u 2018. godinu ući bogatija za pozamašnu sumu jer će do tada nastupati skoro svaki treći dan.

“Seka već sada ima 46 ugovorenih nastupa, što je rekord na estradi! Ona po tezgi uzima pet hiljada eura, tako da će do januara svoj budžet uvećati za 230.000 eura”, rekao je izvor blizak srbijanskoj pjevačici za “Informer“.
 
Pored mnogobrojnih nastupa, Seka će od septembra biti i stalni član žirija “Pinkovih zvezda”, pa se uveliko sprema i za tu ulogu.

“Seka je mnogo sretna što će žirirati u Pinkovim zvezdama. Zbog toga je od septembra malo prorijedila tezge, jer će sedmično imati dva dana snimanja u Šimanovcima. Sve je ona to isplanirala, već se psihički pripremila za radnu jesen”, objasnio je isti izvor.


(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.