16.7.2017. 21:40
0
U sklopu velike akcije "Ares" uhapšen i momak srbijanske pjevačice
U policijskoj akciji "Ares" u Srbiji uhapšeno je oko 360 osoba, a među njima je i momak jedne srbijanske pjevačice, prenosi Kurir.

Naime, među brojnim osumnjičenim našao se i Mirko Vuković, momak Marine Visković.

U ovoj akciji hapšeni su zbog sumnje da su počinili različita krivična djela između ostalog neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, ubistvo u pokušaju, silovanje i nedozvoljene spolne radnje, iskorištavanje maloljetnih lica za pornografiju, zlostavljanje i mučenje, iznude, otmice, razbojništva, teške krađe...
 
Mirko je uhapšen jer je kod njega pronađeno oružje u nelegalnom posjedu, a njegovo dalje zadržavanje u policijskoj stanici zavisit će od istrage.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.