17.7.2017. 16:55
5
Nataša Bekvalac: Alergična sam na lažni moral i licemjerje
Pop zvijezda Nataša Bekvalac kaže da ne voli licemjerne ljude kao ni one koji se predstavljaju da su moralni, a zapravo to nisu.

Na pitanje o novoj vezi i na osudu dijela javnosti što je tako brzo nakon razvoda otpočela romansu sa Lukom Lazukićem, Nataša je rekla:

“Ljudi, pogotovo oni koji se bave mojim poslom, imaju običaj da skrivaju svoj život pa imamo utisak da žive mirno i bez turbulencija, ali to uglavnom nije istina. To je lažni moral i licemerje. Na to sam alergična. Uvijek ću živjeti onako kako želim i prioritet mi je da budem sretna”, kaže pjevačica.

Budući da je njen partner zbog ove veze postao javna ličnost, voditelje Premijere na TV Pink je zanimalo kako se nosi sa velikom pažnjom medija i činjenicom da ih paparaci prate na aerodromu i ulijeću u njihov automobil kako bi ih uslikali, a Nataša je rekla:

“Nikada ne bih mogla da budem sa muškarcem koji ne bi znao da se nosi sa takvim stvarima. Ja sam paket aranžman i lijepo je kad smo sami i zaljubljeni, ali mora da zna da veza sa mnom nosi i te neke stvari koje su opterećujuće”, piše TV Pink.

(Alen Avdić)

5
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.