12.8.2017. 17:45
0
Iznenađenje mladencima: Trudeau se na vjenčanje doveslao u kajaku
Kanadski premijer Justin Trudeau priredio je pravo iznenađenje mladencima kada je u kajaku doveslao na njihovo vjenčanje.

Premijer je na dan vjenčanja veslao u kajaku u rezervatu nacionalog parka kod Viktorije, kada je ugledao Michelle i Heinera Gruetznera. Odlučio je doći do njih kako bi se rukovao s mladoženjom i poljubio mladenku. 

Mladencima je čestitao na ulasku u bračnu luku te rekao:  "Ovog puta neću skinuti košulju."

Podsjetimo, Trudeau se lani na jednom vjenčanju na plaži pojavio golog torza, u surferskom odijelu, i izazvao veliki interes ženske publike.

Nedugo nakon susreta, kanadski prmijer kojeg mnogi svrstavaju među najseksi političare, se prevrnuo iz kajaka. Ali, ni mala nezgoda nije mu pokvarila dobro raspoloženje, piše 24sata.hr.

(Amila Alijagić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.