20.8.2017. 19:00
0
Otkriveno gdje ljetuje Halid Bešlić, skromni čovjek velikog srca
Legenda narodne muzike Halid Bešlić nakon brojnih nastupa i koncerata zasluženi odmor provodi s porodicom u Neumu. Zajedno s pjevačem stigla je i supruga Sejda, te njegov saradnik Samir Kadirić s porodicom.

Već nekoliko godina sam tu. U Neumu se lijepo odmorim. Tu dođem sa suprugom Sejdom, svojim Samirom Kadirićem i još nekoliko dragih ljudi. Već četvrtu godinu sam smješten u vili “Gabriel” kod moje Đemile i Chrisa Gabriela. U blizini vile “Gabriel” je moj kolega Enes Begović, Meho Kodro… Neum je stvarno dobar za odmor. Dobre plaže, ima lijepo šetalište… Tu je i restoran villa “Dom” kod naše Željke i Ive, gdje uživamo u iću i piću – kaže Halid Bešlić. Kada je muzika u pitanju sve je spremno za novi album, piše “Bh-index“.

Možda bude novi CD do kraja godine. Sve je pitanje vremena i zakazanih nastupa – kaže Bešlić. Naša muzička zvijezda još jednom je pokazao svoju veličinu i u Neumu. Skoro sat vremena se slikao sa fanovima u jedinom bh. gradu na Jadranu.

Iako je bio umoran od nastupa zapjevao je nekoliko pjesama sa članovima Omladinskog ansambla Tešanj na čelu sa virtuozom na harmonici Damirom Galijaševićem, koji trenutno odmaraju u Neumu. Naravno, za nastup su nagrađeni velikim aplauzom Bosanaca i Hercegovaca, ali i brojnih turista.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.