27.8.2017. 9:15
4
Legendarni Schwarzenegger "spava" na ulici
Legendarni američki glumac Arnold Schwarzenegger poznat po brojnim ulogama u čuvenim akcionim filmovima kao što su “Terminator”, “Predator”, “PoslJednji akcioni heroj” i drugi, potpuno neočekivano je doživIo da spava na ulici, i to ispod bronzane statue koja je podignuta njemu u čast.

On je postovio ovu sliku na internetu uz poruku: “Vremena su se promijenila”, iza koje se krije priča o tome kako je završi u vreći za spavanje. Naime, u vrijeme kada je kao guverner Kalifornije otvorio hotel u Ohajou ispred kojeg se nalazi njegova statua, osoblje mu je reklo da u bilo koje vrijeme može da dođe i da će imati sobu rezervisanu na njegovo ime..

Međutim, sada, kada se Arnold pojavio na recepciji, odbili su da mu daju sobu, objašnjavajući da je sav smještaj u hotelu već rezervisan i popunjen. Glumac je donio vreću za spavanje i spavao ispod statue želeći da pokaže kako je, dok je bio na poziciji, imao povlastice, a da sada, kada to više nije slučaj, nema, a osoblje hotela nije ispunilo svoje obećanje, piše “Avaz“.


(Admir Oručević)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.