14.9.2017. 21:45
2
Bivša pop zvezda strahuje za život: Plašim se da imam HIV
Bivša dječja pop zvijezda Aaron Carter otkrio je u jednoj emisiji da se boji da je HIV pozitivan.

Aaron je učestvovao u dokumentarnoj seriji “The Doctors”, gdje je govorio o brizi za svoje zdravlje i uradio seriju testova na drogu, prenosi “B92“.

Dvadesetdevetogodišnjak je sada zabrinut da boluje od virusa HIV-a zato što je naglo izgubio na težini.

Kada su ga pitali zašto misli da je HIV pozitivan Aron je odgovorio: “Zato što sam jezivo mršav. To mi najteže pada.”

Aron, inače rođeni brat Nick Cartera iz grupe Backstreet Boys, ima 52 kilograma, što je 15 kilograma manje od normalne težine koju bi trebalo da ima.

Bivši pjevač je ranije ove godine uhapšen zbog posjedovanja marihuane, a priznao je i da je zavisan od droge. U emisiji je pak, bio negativan na kokain i met, ali pozitivan na marihuanu i koktel lijekova i drugih opijata. Njegova sestra Lesli preminula je 2012. godine u 25. godini od navodnog predoziranja.

“Dotakao sam dno kada je moja sestra umrla. Moj brat Nick mi šalje slike kovčega Whitney Houston na kojem piše RIP. Kaže mi ‘Hvala što me slušaš, nikad nisi’. Izgubio sam karijeru, roditelji su mi se razveli, izgubio sam tatu, sestru, brata Nicka, drugu sestru. Kako da nastavim dalje? Ne znam“, priznao je.

Rezultati testa se očekuju u utorak kada će Aron znati šta ga očekuje dalje.


(Admir Oručević)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.