22.10.2017. 13:06
7
Bosanka Sanela Jenkins upletena u tajni svijet pedofilije i prostitucije
Amerikanka bosanskog porijekla Sanela Jenkins je, kako piše B92, ovih dana dospjela u žižu interesovanja američke javnosti.

Poznati glumac Robert Downey Jr šokirao je sve razotkrivši tajni svijet pedofilije i prostitucije u Holivudu, a kao jednog od glavnih aktera naveo je Sanelu. 

U njegovom ekspozeu u kojem navodi sve prljavštine i perverzije iz političkih krugova i industrije zabave, Robert je kao jednog od ključnih igrača istakao Sanelu Dianu Jenkins, s kojom je nekada bio blizak prijatelj, prenosi Avaz.



- Nemam problem sa bilo čime što ljudi dobrovoljno rade u svojim životima sve dok je to u saglasnosti s drugima i dok ne povređuje druge psihički ili fizički. Ja sam bivši blizak prijatelj sa ženom koja se zove Diana Jenkins. Sumnjam da je znate, ali ona je Rosetta Stone svakog skandala i perverzije, od Holivuda preko cijele planete. Ona je ekstremno bogata raspuštenica čiji muž je upravljao britanskom Barclay bankom, a ona je bila zadužena za arapske investitore u banci! Upravljala je prstenom visoke prostitucije za Arape, ljude s Vol Strita, Vašington, kraljeve i holivudsku elitu. Također je veliki filantrop, politički donator i društvena hostesa svima. Njeni najbolji holivudski prijatelji su između ostalog Sean Penn, Clive Davis, George Clooney, Cindy Craford. Diana je posrednik između bogatih Arapa, Azijata, sportista sa holivudskim glumicama - modelima. Ona je također bolesna i uvrnuta - napisao je Robert, prenosi B92, a sličnu izjavu objavili su i strani portali poput The Blemish i mnogih drugih. 
Rođena je u Sarajevu 1973. godine kao Sanela Ćatić. Tu je provela mladost i nikada nije zaboravila odakle potiče, pa je zbog toga i zaslužna za dovođenje velikih zvijezda u Bosnu, između kojih je i Angelina Jolie. 



Poznata je po humanitarnom radu, a gotovo da nema medija koji nije pisao o razvodu Sanele i bogatog britanskog bankara Rogera Jenkinsa, koji joj je velikodušno i bez povlačenja po sudu prepustio pola svog bogatstva, koje se procjenjuje na 380 miliona eura.   Tako je Sanela postala jedna od 500 najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji, piše Avaz.

(Alen Avdić)

 
7
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.