26.11.2017. 14:39
0
Keba u depresiji poslije saobraćajne nesreće: Ovako se pjevač bori protiv stresa
Pjevač se nakon saobraćajne nesreće u kojoj je svojim autom udario djevojku na pješačkom prijelazu vratio uobičajenom načinu života.

Dragan Kojić Keba trčanjem liječi stres i traume koje je proživio, prenosi Avaz.

- Draganu nije svejedno zbog svega što se desilo. U početku je bio u velikom šoku, a kada ga je to stanje prošlo i kada je postao svjestan šta se dogodilo, shvatio je da od kuknjave nema ništa, već da je najbolje da se vrati svakodnevici. U tome su mu pomogli supruga Olja, ali i sin Igor, kao i snaha Severina. Svi su mu objašnjavali da sada nema nazad i šta bude bit će. Bitno da je djevojka koju je udario dobro. Nakon toga, Keba je ponovo počeo da džogira svako jutro i to mu itekako prija jer se tako oslobađa stresa - priča Kebin kućni prijatelj i nastavlja:


- Da je sve isto kao prije, pokazuje i to da je sa članovima porodice pripremio slavu Mratindan. Pozvali su dosta prijatelja, naravno, bit će tu i dosta estradnjaka. Slavit će se i pjevat će se, kao i do sada - završava izvor.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.