17.12.2017. 8:59
0
Slavni britanski pjevač priznao da bi ubio Donalda Trumpa, a onda rekao kako novinari lažu da je to rekao
Slavni britanski pjevač Steven Patrick Morrissey izjavio je za njemački Spiegel da bi ubio predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i da Kevina Spaceyja nepotrebno napadaju zbog zlostavljanja dječaka, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Kada su izjave dospjele u javnost, on se predomislio, pa je rekao da su novinari njemačkog lista sve izmislili.

Ipak, Spiegel nije dozvolio blaćenje svojih novinara, pa je objavio audio-snimak intervjua na kojem se jasno čuje da Trumpa zove štetočinom, djetetom i da je opasan za globalnu bezbjednost.

- Da li biste pritisli dugme koje bi dovelo do Trumpove smrti? - pitali su ga novinari.

- Da, učinio bih to za bezbjednost ljudske vrste - odgovorio je on.

- Glumac Kevin Spacey je bio u hotelskoj sobi sa dječakom od 14 godina. Spacey je imao 26, a dječak 14. Pitanje je gdje su bili dječakovi roditelji. Ako uđete u nečiju sobu, znate dokle to vodi. Čini mi se da Kevina napadaju bez potrebe - šokirao je muzičar svojom izjavom.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.