21.12.2017. 18:45
1
“Žika i njegova supruga su divni ljudi. Sinoć smo čuli plač, krike i vrisku, a onda je došla Hitna”
Trogodišnji sin srbijanskog glumca Srđana Žike Todorovića preminuo je u srijedu u porodičnom stanu na Vračaru. Komšije čuvenog glumca i njegove supruge Ane u suzama su rekli da je porodicu zadesila velika tragedija.

“Žika i njegova supruga su divni ljudi. Uvijek se jave. Sinoć kad sam čula plač, krike i vrisku majke! Nisam znala šta se dešava, kasnije sam vidjela da su došla kola Hitne pomoći. Mnogo mi je žao, potreseni smo svi. Dejan je bio preslatko i lijepo vaspitano dijete. Saučešće porodici”, rekla je u suzama za “Kurir” jedna od komšinica poznatog para…

Kako se saznaje, uzrok smrti se istražuje, a sumnja se da je riječ o sindromu iznenadne smrti koji se javlja kod djece.

(Amila Alijagić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.