9.1.2018. 17:06
2
Pjevač Darko Lazić snimljen dok šmrče!
Pjevač Darko Lazić snimljen je mobilnim telefonom na žurki gdje pred jedan njegov nastup najprije rukom po stolu dijeli bijeli prah i uvlači ga u nozdrve, a potom ga prstom utrljava na desni.
Snimak u čiji je posjed došla redakcija Kurira, nastao je nedavno pred jedan njegov nastup. - Darko je došao na tezgu sat vremena prije nego što je trebalo da izađe pred publiku i bio je odlično raspoložen. Neki momci su ga uveli u posebnu prostoriju, gdje je na stolu već stajao bijeli prah razvučen u crtu. Bez ikakvog straha da će ga neko snimiti, pjevač je povukao jednu crtu, a zatim tim prahom namazao desni. Sve to su posmatrali momci koji su bili sa njim, bez ikakve negativne reakcije. Štaviše, motivisali su ga da nastavi dalje. U jednom momentu na licu Darkovog prijatelja vidio se i osmijeh - priča izvor blizak Laziću.



(Alen Avdić)
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.