23.1.2018. 8:49
0
Ispovijest Natalie Portman: Kada je snimila kultni film "Leon", počela da dobija prijetnje da će biti silovana
Natalie Portman ispričala je kako je kao djevojčica, kad je imala svega 12 godina, dobijala pisma od jednog čovjeka koji joj je prijetio da će je silovati.

Piše: Haris Ahbabović

Glumica je objasnila da je za nju to bio izuzetno težak period, nazvavši ga seksualnim terorizmom.

- Napunila sam 12 godina na setu svog prvog filma „Leon“. Tumačila sam djevojku koja otkriva i razvija svoju ženstvenost, glas i stas. Bila sam uzbuđena kada se film pojavio, očekivala sam pozitivne reakcije, ali umjesto toga, počela sam da dobijam neprijatna pisma od jednog fana. Rekao mi je da odbrojava dane do mog 18. rođendana, kada će, prema zakonu, moći da ima seksualne odnose sa mnom - rekla jue glumica.

- Odbijala sam svaku ulogu koja je imala scenu ljubljenja i namjerno govorila zašto sam to učinila u intervjuima. Isticala sam kako sam ozbiljna i da se oblačim elegantno - rekla je glumica Natalie Portman.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.