6.2.2018. 19:15
0
Neda Ukraden: Te takozvane tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad
Neda Ukraden je nedavno u intervjuu za srpski Blic jasno i glasno rekla što misli o kolegicama kojima su ''procurile" snimke seksa.

"Te takozvane tehničarke, kao ispala im kaseta, neko ih provalio. Halo, o čemu se radi? Mi smo kao sljepice, pa ćemo gledati kako se to radi. Seksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere. Nisam neko tko nema pjesama pa da se vodam s frajerom i slikam se. Jednog sam uslikala i nema više. Gotovo. Lekcije su izvučene, pouke su tu", rekla je Neda.

Na pitanje ima li ona eksplicitnih snimki kaže da joj ideja o snimanju nikad nije bila privlačna.

"Mislite ono potpalublje i to? Prvo, to malo crveno svjetlo nikad me ne može inspirirati da doživim nešto lijepo, pogotovo u seksu. Drugo, to su male bebe za mene, te što se praćakaju tamo. Slušaj, te takozvane tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad. Mislim, mene sad kao kamera treba snimati da bih se napalila na nekog", zaključuje ona za Blic.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.