15.2.2018. 17:45
0
Katarina Radivojević ošamarila organizatorku serije 'Urgentni centar'
Glumica Katarina Radivojević izbačena je iz serije “Urgentni centar” jer je ošamarila organizatorku koja radi na tom projektu, otkriva Goran Stamenković, vlasnik “Emotiona”, produkcije koja stoji iza hit serije.

Poznata glumica se prije samo nekoliko dana požalila kako je bila voljna da nastavi tumačenje lika Katarine Grujić u drugoj sezoni “Urgentnog centra”, ali da je naišla na otpor kod nadležnih koji su odlučivali o svemu tome.

Radivojevićeva je tada izjavila da je sporna bila suma novca koju je ona zatražila od producenata. Stamenković, ipak, tvrdi da visina njenog honorara uopšte nije bilo pitanje, već je razlog za prekid saradnje to što je glumica fizički nasrnula na organizatorku serije, prenosi Kurir.

“To što Katarina Radivojević govori, barem u njenom slučaju, nema dodirnih tačaka sa realnošću. Sa njom su bili dogovoreni svi finansijski uslovi. Međutim, ovo će biti dugo snimanje, skoro osam mjeseci, i produkcija i režija su procijenili da imamo dobru atmosferu na setu, u koju se ona nije uklapala. Pogotovu jer je jednom čak ošamarila organizatorku”, rekao je vlasnik “Emoušna”.

Radivojevićevu će u nastavku serije zamijeniti Milica Janketić, kćerka Miše Janketića.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.